Beleef de magie in het bos!

Beleef de magie in het bos!

We schreeuwen het nog net niet van de daken, maar we zijn zeer fier dat we in samenwerking met Agentschap voor Natuur en Bos gefaciliteerde bruiloften in het bos mogen verzorgen.
Trouwen in het bos: het klinkt als een sprookje en dat is het ook, want wat als uw ceremonie, borrel en diner heel romantisch onder de bomen kan plaatsvinden, in combinatie met de tofste styling op maat… Wat is daarop dan uw antwoord?

Fotografie: Angela Bloemsaat

Maatwerk

Trouwen in het Bos komt graag tegemoet aan uw wensen en smaken door verschillende stijlen aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan Vintage, Festival, Bohemian, Eco, Romance of Industrial. Binnen deze thema’s gaan we flexibel om met specifieke wensen en is het zelfs mogelijk om uw eigen thema te kiezen. Zo leveren wij altijd kwalitatief maatwerk! In een van onze volgende blogs zullen de thema’s verder worden uitgelicht, dus houd onze site en social media zeker goed in de gaten.

Voor bosliefhebbers..

In samenwerking met Agentschap voor Natuur en Bos en particuliere beheerders bieden we inmiddels vele locaties aan. De locaties van Natuur en Bos concentreren zich voornamelijk rond Brussel, Gent-Antwerpen en West-Vlaanderen.
Stuk voor stuk bijzondere plekjes die zorgvuldig zijn geselecteerd. Op deze locaties mag een ceremonie, receptie, diner en soms zelfs een klein feest worden gegeven. Wilt u juist een groot feest tot in de vroege uurtjes dan leggen wij graag contact met een van de particuliere locaties, verdeeld over heel België, om het feest daar een knallend vervolg te geven.

Proeven en genieten

Hoogwaardige styling en de beste materialen en producten zorgen bij elk thema voor een absolute WOW-factor. Dineren in breugheliaanse stijl, aan lange gedekte tafels? Het kan bij Trouwen in het Bos, mede dankzij de beste cateraars. Lekker samen eten met familie en vrienden. Uitgebreid de tijd nemen om écht te proeven en te genieten!
En wat dan bij slecht weer? Wij bieden stretchtenten tegen de regen en heaters tegen de kou, dus maakt u zich geen zorgen, we got you covered!

Verliefd op Trouwen in het Bos?

Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan op deze site. Zijn jullie op basis van onze offerte nog enthousiast dan ontmoeten wij jullie graag tijdens een kennismakingsgesprek. Dit kan op locatie of bij ons op kantoor. Wij ontmoeten u graag!

De liefde kan overal worden gevierd, maar nergens zo puur als in het bos!